Ја остави сопругата поради помлада жена, а после оваа информација доживеа срцев удар…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Една жена од Холандија на лото освоила неверојатни 2,1 милиони евра. Таа вест не била толку сензационална ако добивката не се случела за време на бракоразводната парница.

Поради тоа, пријатно се изненадила кога холандскиот суд пресудил во нејзина корист, па било одлучено дека не е должна освоената сума да ја подели со сопругот.

Парот претходно го доставиле пописот на имот кој ќе го поделат, кога го поднеле барањето за развод на бракот, 20. октомври 2014. година.

На 1. јануари 2015. година, таа освоила лото премија од 2,1 милиони евра.

Меѓутоа, нејзиниот сопруг и пред пресудата од парницата заминал да живее со другата партнерка, а сопругата од својата банковна сметка уплатила ливче, па оваа добивка не е заедничка.

Инаку, го поделиле преостанатиот имот и тој вкупно изнесува помалку од 10.000 евра.