СПОДЕЛИ МУЗИКА: „When You See Me“ – ново „парче“ од DJ Sajo


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дарио Сајо е македонски диџеј и продуцент роден 1993 година во Прилеп, кој на електронската музичка сцена има 12-годишно искуство.

Има пуштано музика во повеќе македонски ноќни клубови, но и во клубови во Грција, Албанија, Хрватска и Египет. Моментално среќата си ја бара во Австралија каде се пресели пред 4 месеци и му посакуваме успех преку океанот.