Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Виктор Апостоловски – „Крал“, нов летен хит со заразен ритам и текст

Уште една нова композиција која претендира да ги треси подиумите, да ги „зарази“ со ритам и текст журкаџиите и да стане летен хит. Музиката, текстот, видеото и продукцијата се на Виктор Апостоловски.

Текст:

Ова нема смисла! Ми заглави во мисла!
Еднаш те видов и веднаш сум спремен да направам глупости 300
Ко тебе не познавам иста! Секоја патека – писта!
Насмевка силна ко сонце а душата ко дете чиста!

Долго слеп бев сега знам!
Неќам да си сама, да сум сам!
Се што имам се јас би ти дал!
Биди кралица на твојот крал!
Твојот крал!

Не сум бил на Мајами, escuchame mami!
Quiero nadar en tus labios, besarlos jugar con ellos дури сме сами.
Неќам беспотребни драми! Само опуштено мами!
Среќен е тој што е лабав, неисполнет тој што се срами!

Долго слеп бев сега знам!
Неќам да си сама, да сум сам!
Се што имам се јас би ти дал!
Биди кралица на твојот крал!
Твојот крал!

Advertisements
To Top