Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: No Name Nation – „Кога падна на Пирина“ (панк верзија)

Поместена како 12. песна на албумот „Нова Ера Исти Qрац“ со наслов „Вака треба да звучи една народна патриотска песна“, No Name Nation со своја панк верзија на народната песна „Кога падна на Пирина“.

Постава на No Name Nation на споменатиот албум: Божо Вучиниќ – вокал, гитара, музика, аранжман, Роберт Сисиркоски – Сисир – бас, пратечки вокали, текст, музика, аранжман, Горан Михајловски – Петел – тапани, пратечки вокали, текст, аранжман.

To Top