СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Напиши једну љубавну“ – Јовиќ, Рашиќ и Ќуриќ


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Баладата „Напиши једну љубавну“ Кемал Монтено ја објави како сингл за Југотон во далечната 1976 година. Денес, химната на многу вљубени парови, доби ново руво благодарение на триото Бошко Јовиќ, Марио Рашиќ и Амел Ќуриќ.