Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Кристијан Волчев – „The Nihilist“

„Како да најдеш суштина во белата бескрајна бездна? Сè започнува од една мала идеја, која ќе прерасне во спектар од бои. “The Nihilist” е приказна за скептицизмот и верувањето дека сè е бесцелно. Ниту материјалното ниту идејата имаат вредност. Но, протагонистот се бори да најде одговор…“, вели класичниот гитарист Кристијан Волчев во описот на неговата композиција за која сними и спот.

Advertisements
To Top