Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Кали и Зарина Првасевда – „Трст виа Скопје“ (Тоде Новачевски)

Вокали: Калина Велевска и Зарина Првасевда, гитара: Неврус Бајрам, бас гитара: Горан Гешовски, тарабука: Драган Теодосиев. Фантастично!

To Top