СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Изгорен од ова сонце“ – нов сингл на Мизар

Музика и аранжман – Горазд Чаповски, текст – Зоран Тортевски и Горазд Чаповски, продукција – Горазд Чаповски и Златко Симоновски.

Автентична насловна слика насликана од уметникот Никола Пијанманов.