СПОДЕЛИ МУЗИКА: Grey diray – прв сингл на пост-гранџерите Lithiüm од Македонска Каменица

Lithiüm се претставуваат како пост-гранџ бенд од М.Каменица. Оваа недела го објавија нивниот прв сингл и видео од предстојниот албум.

Бендот е составен од тројца членови – Мартин Ангеловски, гитара и вокал, Иван Стојковски, бас и вокал и Давид Ѓорѓиев, тапани кој има само десет години.