СПОДЕЛИ МУЗИКА: Гаро Тавитјан со Мајк Стерн, Кливиа Таниси, Диран Тавитјан и Фернандо Саундерс – „Nadja’s Life“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Композицијата е комплетно компонирана, аранжирана, продуцирана и снимена од Гаро Тавитјан Јуниор.