Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Chepkalo Projects – „Софка“

Одличен аранжман и изведба на Chepkalo Projects на песната „Софка (на татко“ од Егејска Македонија. На гитара и водечки вокал е Крисула Пападопулу, на уд е Костас Царукис, на тарабука е Мирто Алевизу, а придружен вокал е Катерина Цивилоглу.

Advertisements
To Top