СПОДЕЛИ МУЗИКА: Бени Голдман, „Македонска приспивна“ – дали ќе ја познаете песната?


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Macedonia Lullaby е џез препработка на една македонска народна песна во изведба на Бени Голдман. Дали ќе ја познаете? Слушајте и споделувајте, гаѓање на песната во коментари.