СПОДЕЛИ МУЗИКА: Anna O. – „Слоботомија“

Официјален спот за песната „Слоботомија“ на Anna O. која е поместена на нивниот албум од 2018 година, „Гробот на еден робот“.

Зад камерата се Бранко Данилов и Маријана Иванова, спотот е снимен во „Бербер и Бар“ – Струмица, а монтажата и продукцијата ги потпиша Кирил Манчевски.