Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Амира Медуњанин и Бошко Јовиќ – каков концерт!

По повод Денот на Европа, 2020 година, без публика, феноменална тандемска изведба на Амира Медуњанин и гитаристот Бошко Јовиќ. Повеќе зборови не се потребни – слушајте, уживајте и споделувајте.

Advertisements
To Top