СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Ајде слушај слушај, Калеш бре, Анѓо“ на руски начин

Изведувачката е Мери-Ен Измајлов, позната како Манца Измајлова, во придружба на Рускиот државен симфониски кинематографски оркестар и Државниот академски хор Јурулов, под диригентска палка на Сергеј Скрипка.