„Бесен газ – крвав нос“ на дело (снимка)

Станува збор за некој „пациент“ од Требиње, кој сакаше да се изигрува фраер со правење склекови на високиот и тесен куќен ѕид, па се преврти на улица и заврши со повреди на Ортопедија и хирургија.