Спијте под ѕвездите: Стаклена колиба за фантастично уживање на Доломити


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Стаклената колиба се наоѓа на 2.500 метри надморска висина на планината Доломити во Италија. Колибата со стаклени ѕидови и таван е поставена на големи скии.

21.3.starlight-room

Стаклената колиба има удобен кревет и грејачи, додека претстојот во неа вклучува вечера и доручек. До колибата се стигнува со моторни санки.

21.3.starlight-room1

21.3.starlight-room2

21.3.starlight-room3

21.3.starlight-room5