СПЕЦИЈАЛНО ВОСПИТУВАЊЕ: Секси танчерка игра, мали деца зјапаат! (Видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да не знаеш кој е повеќе за ќотек. Организаторот, што на ваква манифестација поканил секси танчерка, или пак родителите на овие деца кои веројатно и тие зјапаат во неа….

Настанот се вика Корида Чевљановиќи, се одржува во Горни Чевљановиќи, Босна и Херцеговина и според ова сосема нормална е музиката што се шиба таму. Она што не е баш секојдневно е на ваков настан среде бел ден да поканиш разголена танчерка, а она што е уште поненормално е во првите редови да оставиш деца да зјапаат…