Собира милиони лајкови на социјалните мрежи, а реално не постои


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сите оние кои тепаат отфазла време на Instagram и TikTok, сигурно го виделе ова лице на фотографија или серија фотографии.

Последните денови многумина се прашуваат која е убавата русокоса и дали е модел, принцеза, мисица или обична девојка.

Сите се согласуваат – таа е неверојатно убава. Но, девојката не е „нереално убава“, таа е навистина нереална. Feli Airt е профил на Инстаграм кој станува апсолутен хит.

Инстаграм профилот на Фели Ерт досега собрал 310 илјади следбеници. Во него јасно стои дека сликите се создадени со помош на вештачка интелигенција. Бројните следбеници на нереалната русокоса не сакаат да веруваат.

Не се знае кој стои зад профилот, но одлично си ја врши работата.

На TikTok оваа нереална русокоса има 1,3 милиони лајкови и собира следбеници, објави Дагбладет.