Со над 200 снимени филмови и многу искршени коски – конечно Оскар за Џеки Чен


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Легендата го доби својот почесен Оскар после 56 бурни и динамични години поминати во филмската индустрија, снимени над 200 филмски дела, главно во жанрот на акционата комедија, со многу искршени коски од филмските сетови. Еве го неговиот говор на церемонијата на доделувањето.