Со голи раце искрши 124 кокоси за помалку од една минута (видео)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Кокосовите ореви воопшто не се лесен објект за кршење, но тоа не важи и за еден Индиец кому му беше потребно нешто помалку од една минута за да искрши дури 124 парчиња од ова тврдокорно овошје и тоа со голи раце.

Абеш Доманик живее во Керали, Јужна Индија, а познат е по тоа што со голи раце исклучително вешто крши кокосови ореви. Тој постави нов светски рекорд откако искрши 124 кокосови ореви за помалку од една минута.