Славни

Со една фотка Тамара Еклстон предизвика бурна дебата и негативни реакции на интернет

Поради објавата на фотографијата на која ја дои својата тригодишна ќерка Софија, богатата наследничка Тамара Еклстон наиде на низа негативни реакции на интернет.

Корисниците на социјалните мрежи сметаат дека не е примерно да се дои толку големо дете. Но, Тамата им одговори со нова фотографија и со порака дека не е убаво што се осудува толку убав и интимен чин меѓу мајка и дете.

Сепак, фотографијата предизвика низа бурни реакции и расправи, како и многу коментари на Instagram. Иако многумина ја поддржуваат нејзината желба подолго да ја дои ќерката, има и такви кои се згрозени од фактот дека таа сè уште го дои детето и тоа јавно го прикажува.

Advertisements
To Top