Снимката од сообраќајка во тунел во Јужна Кореја која го воодушеви светот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На снимката е прикажен судар на возила во еден тунел во Јужна Кореја, но она што изненади многумина се случувањата по инцидентот.

Ако претпоставувате дека по сударот дошло до расправии и нервози на остантите возачи во колоната, што би било „логично“ за најголемиот број вакви случаи, знајте дека се лажете.

За разлика од поголемиот број луѓе, јужнокорејските возачи во случајов се оденсуваат сосема поинаку и на за нас неверојатен начин.