Снежен „даунхил“ на Водно, 2017 – за едно поинакво уживање на снежната пудра


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Човекот на тркалата и зад велосипедскиот управувач е Бојан Наунчевски. Видеото е пресно колку и снегот на Водно, снимено минатиот викенд.