Слоница цели 11 часа копаше дупка – ќе останете без зборови кога ќе видите што изваде од неа


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Луѓето кои се најдоа во близина на една слоница која цели 11 часа копала дупка на едно место, биле заинтригирани да видат што ја тера женката толку упорно да копа тука.

Многумина се насобрале околу неа за да дознаат што прави, но поголем број од нив се откажале пред да дознаат, бидејќи таа упорно копала цели пола ден. Од дупката конечко излегло нејзиното младенче и за среќа било здраво и неповредено.