Видео

Слободен удар „по GPS“ – неодбранливо

Џабе голманот се истегна колку што е долг, а овие од „живиот ѕид“ можеа слободно да земат пуканки, да се свртат и да гледаат како се прави тоа да изведеш бомбастичен слободен удар и топката да заврши во голот „како по GPS запис“.

Тимот е „Фламинго“, а мајсторот е Диего Соуза.

Advertisements
To Top