Скопјани се скршија од ќотек за паркинг место – и тоа пред нивните деца (видео)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Еве колку вреди паркинг место во Скопје. Или поточно, колку им тежи умот на некои родители кои се скршија од ќотек пред своите деца за паркинг место. А и народов, ај што ги снимаат, барем некој да се обидеше да ги раздвои.