Скијање во ДЛАБОК снег – вака изгледа тоа (видео)

Кога некој ќе ви се жали на длабок снег, ако не ви пушти нешто слично на ова, да знаете дека само кука. 😀

A post shared by Jack Francîs (@jack.francis_) on