Скијање „на суво“ по Кинескиот ѕид – вака изгледа тоа (видео)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Некогаш за скијање не е потребен снег, потребни се само доволно лудост, храброст, желба за авантура и за адреналин. Вака изгледа „скијање на суво“ по големиот Кинески ѕид.