Скапо сефте: Кореец плати 2,3 милиони евра за нејзината сексуална невиност

Александра Кефрен (18), од Романија, која пред неколку месеци ја стави својата девственост на продажба, со цена од еден милион евра, на крај за тоа доби 2,3 милиони евра, објави „Метро”.

Среќниот добитник е корејски бизнисмен, со когошто допрва треба да се запознае. Александра го објавила огласот преку агенцијата Синдарела Ескортс, на која се нудат разни секс услуги. Се јавиле мнозина заинтересирани, но само еден ја предложил сумата на којашто девојката не можела да одолее.

Агенцијата е одговорна за организација на средбата, односно ќе ја однесе младата Романка до хотелот, во којшто таа ќе се сретне со својот „купувач“.

По овој случај, над 300 млади девојки од цел свет се обратиле до агенцијата со слични понуди.

Александра сепак нема да ги добие сите 2,3 милиони евра, оти 20 насто ќе одат за агенцијата.