Ситно, ама динамитно: Малово сите може да не направи купче (снимка)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Се вика Џеси Џејн МекПарланд. И толку треба да знаете. Другото треба да го видите. Иако снимката е од пред 8 години – вреди да се погледне кои вештини на тогашна возраст ги владеела Џеси. Гледајте до крај – финишот на изведбата е ЕПСКИ.