Сите мислеа дека ќе се степаат, тие се…

Несекојдневна сцена се случи на одбојкарски натпревар во Јапонија, откако двајца играчи од спротивни тимови започнаа да се туркаат.

На Ол-стар натпреварот во Јапонија, играчите од противничките тимови Чејсер Ју Јамамото и Такуја Такамацу се искараа, а расправата кога се чинеше дека ќе се претвори во тепачка, на изненадување на сите- тие се бакнаа во уста.