Сингапурскиот аеродром официјално прогласен за најубав во светот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Аеродромот Чанги во Сингапур официјално е прогласен за најдобар аеродром на планетата.

Спектакуларниот аеродром во Сингапур на посетителите им нуди целосно уникатно патувачко искуство.

Аеродромот Чанги во Сингапур е еден од најголемите во Азија и нуди многу повеќе од патување со внатрешна прашума, неверојатен воден тобоган, патека за картинг и многу други забавни активности.

За разлика од другите светски аеродроми, патниците на овој се всушност среќни кога нивниот лет е одложен за да можат да го искусат сето она што овој „забавен парк“ може да го понуди.

Атракциите не се само за оние кои бараат возбуда, бидејќи аеродромот Чанги е исто така совршено место за релаксација помеѓу летовите.

„Зоната на наследството“ нуди низа антикварници, како и театарски претстави, а има и внатрешна прашума и волшебен водопад со виножито.

Можете дури и да се венчате на аеродромот Чанги под прекрасната кристална купола и во приватни соби.

Покрај тоа, аеродроот има и стаклен мост , забавен лавиринт за огледало и голем базен.