Advertisements
Актуелно

Силјановска не запира: „Свекрвата ми е од Кичево…леле, извинете, од Кочани“

Втора грешка на јавните настапи во рамки на претседателската кампања од страна на Гордана Силјановска-Давкова, претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ. На вчерашниот митинг во Кочани повторно направи утка и ги насмеа присутните на собирот.

„Почитувани кочанчани, почитувана фамилија Јовановски, мојата свекрва е од Кичево, Јованова. Леле, извинете, од Кочани“ – рече Силјановска.

Advertisements
To Top