Си живее и ужива во оваа идила: Најсимпатичната зимска куќарка


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Лекси ДуПонт има 26 години и професионално се занимава со фрирајд скијање, а своите денови ги минува и живее во ова мало си симпатично куќарче сместено во Националниот Парк Ајдахо во Америка.

4.1.kukjarka1

Куќарката која е голема само 46 квадрати на прва рака фантастично, како од некоја зимска идилична бајка, а поседува сè што е потребно за еден нормален живот, а сместена е среде прекрасно планинско опкружување.

4.1.kukjarka2

4.1.kukjarka3

4.1.kukjarka-4

4.1.kukjarka5