Си крцкаат: Ја возат патеката на смртта, а мува не ги лази (видео)

Прашањето е кратко и јасно: Дали не ви се врти во главата додека ги гледате како возат? За тоа дали би ја оделе пешки патекава – ич не правиме муабет, а не пак со велосипед.