Што се влијае на ОРАЛНИОТ СЕКС и каков е вкусот кај обете страни?!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Со оглед на тоа дека во денешно време постојано се зборува за еднаквоста на мажите и жените, кај оралниот секс ја нема, покажаа истражувањата.

Резултат: На момците им е непријатно орално да ја задоволуваат жената. Додека момците отворено велат дека не сакаат орално задоволство на својата партнерка, жените изјавија дека се секогаш подготвени на тоа.

Од што треба да се откажеш:

Пушење: Освен поради зсдраствениот аспект, постои уште една причина за престанување на пушењето, никотинот од цигарите завршува директно во крвта и тоа лошо влијае на мирисот на вагината. И спермата кај пушачите има непријатен мирис.

Алкохол и зачини: Алкохолот негативно влијае на мирисот и вкусот на вагината. Еднакво така и зачинот и лукот. Тие намирници го прават лош мирисот на телото. Бидејќи интимното подрачје се поти еднакво како и сите останати делови од телото, тоа може лошо да влијае на мирисот на вагината.

Што треба да јадеш:

Намирниците како ананас, киви или боровница, го подобруваат мирисот и вкусот на вагината. Освен тоа, редовно треба да се јаде јогурт, бидејќи содржи бактерии кои ја оддржуваат вагината здрава.

Аспирин, пиво, цигари и бел лук го расипуваат вкусот

Научниците го истражуваа вкусот на семето. По конзумирањето на бел лук, семето е кисело и има лош вкус. Горко е ако некој испие неколку аспирини против главоболка. Но, ако испие сок од ананас, вкусот е сладок.