Што може еден Lamborghini сам, не можат десет фраери заедно


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Во случајов, сигурно ќе се посомневате дека местенката е режирана (и со право). Но, во многу други слични ситуации, да знаете дека ова е лесна реалност.