Го остави својот AMG S63 од 170.000 долари на сервис – ама со вклучена камера


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Скапиот сервис испадна дека трае само 11 минути (што може да се сервисира во кола за 11 минути можете да претпоставите). После на сервисерите им се пријаде и сладолед. Еве го видео доказот.