Што бара овца во подземниот паркинг од ГТЦ во Скопје? (снимка)


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Голем број на членови на Фејсбук-групата „Милењничиња“ , реагираат дека надлежните треба да преземат итна акција за да се ослободи животното за кое не се знае како завршило во подземниот паркинг од трговскиот.