Шокантно: На запад ова е поим за здраво говедо кое ќе им даде повеќе сочно месо


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Не заради нешто друго, туку затоа што ќе даде повеќе и посочно месо. А како е дојдено до тоа да изгледа вака како што изгледа (во никој случај природно и нормално) и што е користено за неговиот изглед – тоа веројатно никој не го интересира.