ШОКАНТНО: Ја гледал емисијата “Forged in Fire”, па предизвикал катастрофален пожар (фото+видео)

пожар

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Џон Гомез запалил оган во метално буре имитирајќи ја емисијата “Forged in Fire” која се емитува на History канал. Но на крај, огнот излегол од контрола, па предизвикал катастрофален пожар.

пожар

Пожарот кој уништи 20 згради во Њујорк го предизвикал 51 годишен човек кој се обидел да емитира тоа што гледал на телевизиска емисија.

Од весниците соопштуваат дека три згради се комплетно уништени, а 18 се оштетени.  Градоначалникот признава дека оваа е најлоша катастрофа која се случила во последно време.

пожар

Гомез е обвинет за предизвикување пожар, а тој се изјаснува дека воопшто не е крив.

Погледнете го видеото: