Актуелно

Се фатија за гуша: Женска тепачка на вечерашниот протест пред Кривичен (видео)

За време на вечерашниот протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Кривичниот суд во Скопје, дојде до тепачка помеѓу две повозрасни жени.

Една од жената била симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ, а другата на СДСМ, а до инцидентот дојде кога жената која што е симпатизер на владејачката СДСМ реагирала на еден од говорите на протестот, по што била нападната.

Останатите присутни брзо реагирале и ги раздвоиле со што инцидентот помина без посериозни повреди.

To Top