Видео

Шокантно: Го фрли бебето за да се тепа – малото не го преживеа падот

Керен Харисон од американската сојузна држава Џорџија дефинитивно не е нормална бидејќи буквално го фрли од раце своето бебе за да се тепа на паркинг со друга жена. Типката сега ќе одговара за убиство.

Керен Харисон од Џорџија ќе одговара за смртта на своето бебе , откако го испуштила во масовна тепачка на паркинг. Керен започна тепачка со друга жена, а потоа го испушта тримесечното бебе, кое не го преживеало силниот удар на асфалтот.

Лудата, сета внесена во тепачката не забележува дека бебето и паднало и продолжува да и ја корне косата на другата жена.

Advertisements
To Top