Северина специјално за Пелистерка – еве го изданието на календарот за 2017

Од Пелистерка дефинитивно потфрлија со календарот за идната година. После серијата и тоа како атрактивни и жешки календари за изминатите неколку години, изборот на Северина за единствена ѕвезда за изданието за наредната 2017 година не звучеше така лошо, но резултатите дефинитивно разочараа.

Кога со секси и атрактивни убавици кои позираа за нивните календарски изданија изминативе години ќе наметнеш висок стандард и критериуми кај потрошувачите и обожавателите, ваквото издание може да се нарече само бледо и безидејно.