Сепак „била Ката“: Јанева ни цигара не може да испуши на раат (фото)


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Откако пред два дена беше пуштена во домашен притвор, комшиите од зградата карши студентскиот дом „Кузнам Јосифовски-Питу“, каде што е сместена, ја сликнаа Катица Јанева на тераса, излезена на цигара.

Фотката која е направена од некој од соседите, беше објавена на социјалните мрежи.