Сељачките манири на богатата младина ширум светот – овие се дното на иднината


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Фотографиите на кои децата на светските богаташи на безобразен, бизарен и вулгарно навредлив начин се фалат со богатството од нивните родители (кое во извесна мера им е достапно и нив) и другите статусни симболи, повеќе не се вкусни и примамливи за гледање.

Судејќи според нивните потези и статуси, во светот на богатите сте вистински фраер или типка ако имате доволно пари за да си го бришете газот со нив – буквално. Или да ставате пари на WC школката за да не седите директно врз неа – буквално.