Секси и опасно: Нов тренд – девојките тверкаат на автомобил во возење


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Ако мислевте дека тверкањето е веќе надминат тренд, се лажете. Секси тресење на жешко газе никогаш нема да излезат од мода. А веќе во тренд е нова шема од оваа дисциплина, еднакво опасна колку и секси.

Тверкање на автомобил во движење е поеденакво секси и опасен тренд со кој жешките лепотици ги тресат социјалните мрежи.