„Секси“ бензинска пумпа – полугола дојде да наточи бензин (фото)

Колку и често да го полните резерварот, вакви сцени не гледате често, како оваа дама која дојде да наточи горово на бензинска станица во Малибу.

Оваа атрактивна плавуша која дојде полугола, реши сама да го наполни својот резервар, па разбирливо беше мета на објективите.

Човекот кој во исто време се најде на пумпата, максимално го искористи секој кадар и направи навистина добри фотки.