Видео

Секогаш кога ќе ни се случи некој вирус – се потсетуваме на бате Ване

За „самоизолацијата“ и за превенцијата од ширење на вируси и заразни болести – легендата бате Ване со конкретниот рецепт.

Advertisements
To Top